Доставяне на най-висококачествените облекла

Нашите Услуги

Ние поемаме цялата отговорност за производството на вашите дрехи:

ДИЗАЙН

Обикновено работим с предварително зададен от клиента дизайн, който може да е снимка, скица, техническо досие. Нашите специалисти са научени да уважават и разбират идеята на дизайнера и да се съобрязават изцяло с нея.

КОНТРОЛ

Разполагаме със собствена система за качествен контрол на материалите и на готовата продукция. Нашите компетентни технолози прилагат професионални техники на изработка и контролират 100% готовите дрехи.

КАЛКУЛАЦИИ И ПРОДУКТОВ МЕНИДЖМЪНТ

Работим с доверени доставчици на платове и хастари от цял свят. Както и с утвърдени европейски производители на аксесоари. Местоположението ни предполага бързи доставки от цяла Европа и Турция. Нашите служители имат компетенции и опит с внос на продукти от Близкия Изток. Благодарение на локалните български доставчици, можем да предложим атрактивни цени за продукти с не по-лошо качество от това на европейските пазари. Финансовата ни независимост и стабилност позволява закупуването на всички необходими материали за дадена поръчка.

МОСТРИРАНЕ

Ние предлагаме на нашите клиенти много бърза и качествена изработка на прототипи и колекции за продажби. Периода за издължаване на мостри е между 3-4 работни дни.

ОСНОВНА ФАБРИКА

Основната ни производствена и складова база се намира в град Русе, Бул. „3-ти Март" 20. Това е само на 1 км от Международен път Е85 и на 96 км от летищата Henri Coandă, Otopeni в Букурещ, Румъния. В основната ни фабрика с площ от 2000 м² работят 90 човека, от които 80 са пряко заети в производството. Кроялният ни участък е оборудван с робот за рязане CURIS, което прави кроенето автоматично и много прецизно. Шевните ни машини са последно поколение JUKI, с автоматично рязане на конеца и заячки. Разполагаме с всички специални машини, които са необходими за изработката на рокли, поли, дамски панталони блузи, палта, сака и якета. Дрехите гладим крайно с професионална техника на VIET. Складовете ни са с обща площ от 1500 м² и позволяват сигурно съхранение на материали и на над 20 000 броя готова продукция на закачалки.

ИЗБОР НА ПОДХОДЯЩА ФАБРИКА

Поддържаме мрежа от добри фабрики в цяла България, които допълват основното ни производство и подсигуряват на клиентите разнообразен продукт и гъвкав капацитет. Доброто ни финансово положение гарантира устойчиви и благонадеждни връзки с нашите подизпълнители.

ДОКУМЕНТАЦИЯ И ЛОГИСТИКА

Предлагаме многоезична комуникация на Ангийски, Френски и Руски език. Гъвкави сме по отношение на транспорта и можем да предложим добри опции за бързи доставки на ниски цени, чрез групажни спедиции.

ИЗРАБОТКА НА КРОЙКА

Екипа ни от конструктори е с дългогодишен опит и е обучен и квалифициран да работи със съвременни технологии. Използваме CAD CAM софтуер и актуални конвертори от всички популярни системи: LECTRA, GERBER,OPTITEX. Размножаваме кройки и правим ръстови комплекти, подреждаме маркери за кроене и следим за оптимален разход на всеки материал.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!